Sonbahar manzarası doğaya renk kattı
Sonbahar nedeniyle sararan yaprakların ovalarla bütünleştiği Ağrı'da görülmeye değer manzaralar ortaya çıktı.
Ağrı merkeze bağlı Çamurlu ve Murathan (Muratxan) köyleri bölgesinde yer alan ağaçlar sonbahar ile yeşil, sarı, turuncunun farklı tonlarına büründü.
Mesire alanlarının yoğunlukta bulunduğu bölgeye gelen ziyaretçiler özellikle uğradığı yerlerdeki dereler ve yapay göller, doğaya ayrıca bir renk katıyor.

Solan ağaç yapraklarının yüzdüğü nehirlerde seyirlik görüntüler oluştu.

Çeşitli ağaç türlerinin bulunduğu bölgede doğanın tüm tonları hakim. (İLKHA)

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, il genelinde toplum huzur ve güvenliğini tehdit eden organize suç örgütlerine yönelik yürütülen geniş çaplı soruşturmalar kapsamında bugüne kadar 906 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Mersin İŞKUR’da, Vali Yardımcısı İrfan Demiröz başkanlığında gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’nda 2025 yılı işgücü programları değerlendirildi, 2026 yılı eğitim planı görüşüldü.
Hatay’da seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobilin tarlaya savrulması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Nevşehir’de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.