Sinop'ta tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı

Sinop'un Durağan ilçesinde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Durağan ilçesinde belirlenen adreslere yaptığı operasyonda 2 yüzük, 4 madeni para, 1 hançer, 5 tarihi obje, 2 dedektör ve 28 elektronik sigara ile muhtelif sayıda kazı malzemesi ele geçirildi.
Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Yunan unsurları tarafından geri itilen lastik bot içerisindeki 30 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Mardin’in Artuklu ilçesinde bir kadın, evinde ölü bulundu.
Konya’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen BilimFest, 21-24 Ağustos tarihleri arasında Konya Bilim Merkezi yerleşkesinde yapılacak.
Merkez Yeşilyurt ilçesinde hafriyat kamyonu ile otomobilin karıştığı trafik kazasında, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.