Siirt'te traktör devrildi: 2'si ağır, 7 yaralı
Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Okçular Köyü'nde, süt sağmak için yaylaya giden kadınları taşıyan römorklu traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, E.A. yönetimindeki ve plakası henüz belirlenemeyen traktörün devrilmesi sonucu, sürücü ile birlikte römorkta bulunan F.A. (22), A.A. (48), L.A. (40), S.A. (29), H.D. (41) ve H.D. (30) yaralandı.
Olay yerine hızla sevk edilen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri, yaralıları Eruh Devlet Hastanesi ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaştırdı.
Yaralılar arasında bulunan F.A. ve L.A.'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da yolun karşı tarafına geçmeye çalışan bisikletliye otomobil çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü ağır yaralandı.
Eski Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve kardeşi Fatih Sözen’in tutuklu bulunduğu soruşturma kapsamında, aralarında iş insanlarının da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.
Hayırsever iş adamı, Mardin’in Nusaybin ilçesine eğitime katkı sağlayacak 1 öğretmenevi ve 2 yeni okul olmak üzere üç önemli yatırım kazandırıyor.
Meslektaşlarına yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan, "Sağlıkta şiddet, sorunları çözmek yerine tarafları daha zor durumda bırakan hem hastaların tedavi süreçlerini hem de sağlık çalışanlarının görevlerini sağlıklı biçimde yerine getirmesini engelleyen bir eylemdir." dedi.