Siirt'te doğumsal anomali tespit edilen 2 günlük bebek İstanbul'a sevk edildi
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğumsal anomali tespit edilen 2 günlük bebek, acil cerrahi müdahale için ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğumsal anomali tespit edilen 2 günlük bebeğin acil cerrahi müdahale için İstanbul'a sevk edildiğini bildirdi.
Bakan Memişoğlu, bebeğin Bakanlığa ait ambulans uçakla İstanbul Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildiğini belirtti.
Bakan Memişoğlu, "Yavrumuza acil şifalar diliyor, zamanla yarışarak süreci titizlikle yöneten ekiplerimize teşekkür ediyorum. En zor şartlarda, en kritik anlarda; insan, önce insan." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te Davet ve Gençlik Hareketi tarafından gençlerin bir araya gelmesi ve eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla düzenlenen park buluşması, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Gaziantep'te polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı.
Batman’da bir kafenin mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, maddi hasar meydana geldi.