Siirt’te mahalle buluşmalarının 11’incisi Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirildi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Buluşmaları programı kapsamında bu hafta Dumlupınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Mahalledeki bir parkta düzenlenen programda vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Kızılkaya, sorunların çözümünde katılımcı ve iş birliğine dayalı bir anlayışı esas aldıklarını belirtti. Görüşmede ayrıca şehir genelinde yürütülen belediye hizmetleri ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında da bilgi verildi.
Vali Kızılkaya, mahalle buluşmalarının amacının vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve ortak akılla çözümler üretmek olduğunu vurguladı.
Toplantının ardından, Muharrem Ayı dolayısıyla Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılan Vali Kızılkaya, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Etkinlikte konuşan Kızılkaya “Birlik, kardeşlik, dayanışma ve bereketin ifadesi olan Aşure Günümüz mübarek olsun.” dedi.
Program sonunda Dumlupınar Mahallesi sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla teşekkür eden Kızılkaya’ya, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mustazaflar Cemiyeti tarafından 10 Muharrem Aşura Günü dolayısıyla düzenlenen “Ümmetin Kerbelası Gazze” temalı program yoğun katılımla gerçekleşti.
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kullandığı iş makinesinin altında kalan operatör, hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile kent merkezi arasındaki karayolunda meydana gelen motosiklet kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da, 10 Muharrem Aşure Günü dolayısıyla “Çağın Kerbelası: Gazze” temasıyla düzenlenen programda, Kerbela şehitleriyle birlikte Gazze’de katledilen mazlumlar dualarla anıldı.