Şanlıurfa'da yüzlerce yetim öğrenciye kırtasiye desteği verilecek
Şanlıurfa'da Yetimler Vakfı yetkilisi İsmail Karadal, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlamasıyla yüzlerce yetim öğrenciye kırtasiye yardımında bulunacaklarını belirterek, hayırseverlere destek çağrısında bulundu.
2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Yetimler Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi yetim öğrencilere yönelik kırtasiye yardımı çalışması başlatıldı.
Çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Yetimler Vakfı yetkilisi İsmail Karadal, yapılacak yardımların hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağını söyledi.
"Yüzlerce yetim kardeşimize kırtasiye yardımında bulunacağız"
Karadal, "2026-2027 eğitim öğretim yılına girmiş bulunmaktayız. Yetimler Vakfı olarak biz de yüzlerce yetim kardeşimize kırtasiye yardımında bulunacağız. Tabii bu yardımlarımızı yaparken hayırseverlerimizin sayesinde yapıyoruz. Hayırseverlerimiz bizlere yardım ettikçe, bizler de onların adına, onların vekili olarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarda bulunacağız." dedi.
Hayırseverlerin desteğinin yetim çocukların sevindirilmesine vesile olduğunu belirten Karadal "Hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yaptıkları hayırlardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Onlar yardım ettiği sürece bizler de onlar adına yetimleri sevindireceğiz. Yetimleri sevindirmek, inşallah Allah'ı sevindirmektir. Rabbim hayırsever kardeşlerimizin kazançlarını bereketlendirsin, evlatlarını onlara salih ve salihalardan eylesin. Allah onlardan razı olsun." ifadelerini kullandı.
Yetimler Vakfı'nın kırtasiye yardımlarının hayırseverlerin katkıları doğrultusunda ihtiyaç sahibi yetim öğrencilere ulaştırılacağı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır'da turşu sezonunun başlamasıyla semt pazarı esnafı, turşuluk ürünlerin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtirken, fiyatların üreticiyi zorladığını, vatandaşların ise uygun fiyatlı ürünlere yöneldiğini ifade etti.
Afyonkarahisar'da hırsızlık suçundan 16 yıl 6 ay 24 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E.T. yakalandı.
İstanbul’da ilk kez uygulanacak kiralık sosyal konut projesi kapsamında ilk etapta bin 71 konut kiraya verilecek. Başvurular 14-25 Eylül tarihleri arasında alınacak, kura çekimi ve konut teslimlerinin ekim ayında yapılması planlanıyor.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, il genelinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında ağustos ayı içerisinde çalışma gerçekleştirildi.