Şanlıurfa'da Dergâh Camii'nin minaresi onarılıyor

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından hasar alan Balıklıgöl platosundaki Dergâh Camisinin minaresinde bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.
6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin ardından hasar alan Balıklıgöl platosundaki Dergâh Camisinin minaresinde yıkılma meydana gelmişti.
Başlatılan çalışmada Dergâh Camisinin yıkılan minaresi kesme Urfa taşıyla yeniden onarılıyor.
Mimari yapıya uygun inşaat çalışmalarının devam ettiği camideki bakım ve onarım çalışmasının en kısa zamanda tamamlanacağı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çanakkale açıklarında 6'sı çocuk 18 düzensiz göçmen ile 1 insan kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde ciple otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.
Mardin’in Artuklu ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü M.A.’nın hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Trabzon'un Araklı ilçesinde dereye yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.