Şanlıurfa'da cuma günü şehid Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılınacak

Şanlıurfa Müftülüğü, uğradığı suikast sonucu şehid olan Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için Cuma günü gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurdu.
HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutuna suikast sonucu şehit oldu.
Şanlıurfa Müftülüğü, Şehid İsmail Heniyye için merkez ilçelerde bulunan bazı camilerde gıyabi cenaze namazı kılınacağını açıkladı.
Gıyabi cenaze namazı kılınacak camiler şu şekilde açıklandı:
"Eyyübiye ilçesinde Mevlid-i Halil Camii (Dergah)
Haliliye ilçesinde Hz. İbrahim Peygamber Camii (Aşağı Sanayi Camii)
Karaköprü ilçesinde Hacı Mehmet Demircioğlu Camii"
Gıyabi cenaze namazına tüm Şanlıurfalılar davet edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara-Niğde Otoyolu’nda ters yönde ilerleyen otomobil, karşıdan gelen araçla çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Malatya’da kent genelinde yürütülen inşa ve imar faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlamak, verimliliği artırmak ve agrega ile çimento temininde karşılaşılan sorunları ele almak amacıyla TOKİ beton santralleri istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Bingöl'de yürütülen çalışmalar neticesinde, "kardeşi kasten öldürmek" suçundan hakkında 8 yıl 10 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.
Battalgazi Belediyesi'nin mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi. Taşkın, toplantıda gündem maddelerinin yanı sıra ilçede tamamlanan ve devam eden projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.