Şanlıurfa’da silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.
Olay, Viranşehir ilçesine bağlı Başaran kırsal mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre bir genç, henüz bilinmeyen bir nedenle bir evin önüne gelerek bağırmaya başladı ve “Çıkın dışarı” diyerek havaya ateş açtı.
Silah seslerini duyarak dışarı çıkan aile fertlerine saldırgan tarafından ateş açıldı.
Açılan ateş sonucu Y.T. (19), Ş.T. (47), M.E.T. (17) ve G.T. (17) çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar, aile yakınları tarafından kendi imkânlarıyla Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 19 yaşındaki Y.T. adlı genç kız kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan durumu ağır olan Ş.T. de doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.
Olay sonrası kaçan saldırgan, Viranşehir ilçe merkezine gelerek Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Fatih Lisesi önünde başına silahla ateş ederek intihar etti.
Bölgeye sevk edilen polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Nevşehir'de bir araçta tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 157 sikke ve obje ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Mardin’in Artuklu ilçesinde beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti. İTTİHADUL ULEMA çalışanlarından N. S.’in cenazesi, dualarla defnedildi.
Siirt’te "Aile Yılı" kapsamında, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik stratejilerin ele alındığı geniş katılımlı bir çalıştay düzenlendi.
Siirt Belediyesi, kent genelindeki çocuk parklarını yaz sezonuna hazırlıyor. İlk etapta en yoğun kullanılan 16 park, 12,5 milyon lira yatırımla baştan sona yenileniyor.