Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonu
Şanlıurfa’da gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonunda 3 uzun namlulu tüfek ve 7 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde yaptığı çalışmada, ruhsatsız silah bulunduran şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde arama yaptı.
Yapılan aramalarda, 3 ruhsatsız uzun namlulu tüfek, 7 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 7 tüfek şarjörü, 11 tabanca şarjörü ve 420 fişek ele geçirildi.
Operasyon kapsamında 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahısların işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, sahte reçetelerle temin edilen yüksek maliyetli ilaçların yurt dışına kayıt dışı şekilde gönderilmesine yönelik soruşturma kapsamında 19 şüpheli gözaltına alındı.
Adana’da 27 yıl öğretmenlik ve izci liderliği yapan, tayini Kayseri’ye çıkan eğitimci Yaşar Çıraklı için vefa programı düzenlendi.
Türkiye genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyretmesi beklenirken, iç ve doğu kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış görülecek.
Mardin’in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde çıkan ve yerleşim alanlarına sıçrayan anız yangınları saatler sonra kontrol altına alınarak söndürüldü.