Şanlıurfa’da 3 ilçede ruhsatsız silahlar ele geçirildi
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca Viranşehir, Birecik ve Akçakale ilçelerinde düğünde havaya ateş eden ve ruhsatsız silah bulunduran şahıslara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca ‘yasa dışı ve ruhsatsız silahlanmayla mücadele’ kapsamında 3-5 Aralık tarihleri arasında Viranşehir, Birecik ve Akçakale ilçelerinde denetimler yapıldı.
Edinilen bilgiye göre düğünlerde havaya ateş ettiği tespit edilen şahıslar ile ruhsatsız silah bulunduran kişilere yönelik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çeşitli silah ve mühimmat ele geçirildi.
Denetimlerde 2 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 6 şarjör, 1 tüfek dürbünü ve 912 adet fişek bulundu.
Olaylarla ilgili şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Van’daki Ortanca Göleti’nde su tutulduğunu duyurdu.
Manisa'nın Salihli ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda 630 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ı, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.
INSURE Projesi'nin Bursa, İzmir, Manisa, Konya, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa olmak üzere 7 ilde yürütülen faaliyetlerine ilişkin ilerleme Bursa' da düzenlenen çalıştay kapsamında ele alındı.