Sağlık Bakanı Koca'dan Antalya Şehir Hastanesi açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1500 yatak kapasiteli, 300 poliklinik ve 43 ameliyathaneye sahip Antalya Şehir Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle bugün resmi açılışı yapılan Antalya Şehir Hastanesi'ne ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımd, "Türkiye'nin 24'üncü şehir hastanesi olan Antalya Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı yapıldı. Antalya Şehir Hastanemiz 1500 yatak kapasitesine sahip. Kadın ve Çocuk Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Genel Hastane ve Onkoloji Hastanesi'ni içeriyor. Poliklinik sayısı 300. 43 ameliyathanesi olan hastane, Yanık Merkezi, Uyku Laboratuvarı, İnme Merkezi, Organ Nakli Merkezi, Perinatal Merkez, Genetik Hastalıklar Merkezi gibi özellikli birimlere sahip. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 19 düzensiz göçmen Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 19 düzensiz göçmen
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Merkez Yeşilyurt ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıkaracak takla atıp ters döndü. Kazada 3 kişi araçta sıkışarak yaralandı.
Kovancılar-Bingöl kara yolunun Pağo durağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile traktör çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör ikiye bölünürken, otomobil ise şarampole yuvarlandı.