Rusya Savunma Bakanlığı: Hava savunma güçleri üç saat içinde 112 Ukrayna İHA’sını imha etti

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından üç saatte 112 Ukrayna İHA'sının etkisiz hale getirildiği belirtildi. Açıklamada söz konusu İHA'lardan 59 tanesinin Bryansk bölgesinde düşürüldüğü ifade edildi.
Rusya Savunma Bakanlığı, hava savunma güçlerinin üç saat içinde 112 Ukrayna insansız hava aracını (İHA) imha ettiğini açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada “27 Mayıs günü görevli hava savunma güçleri 112 Ukrayna uçak tipi insansız hava aracını imha etti ve önledi” denildi.
Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Rusya'nın sınır ve orta bölgelerindeki hedeflere İHA'larla saldırmaya çalışıyor. Rus Hava savunma güçleri de karşı önlem alıyor. (İLKHA)
.
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’da bir evin çatısında yaşanan ilginç ve bir o kadar da ürkütücü doğa olayı kameralarına yansıdı. Görüntülerde, bir martının çatıya konmuş bir güvercini aniden yakalayarak avladığı ve ardından yemeye başladığı anlar saniye saniye kaydedildi.
Batman'dan Silvan'a giden bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada araç sürücüsü yaralanırken, otomobil hurdaya döndü. Aynı bölgede daha önce de birçok kaza yaşandığı öğrenildi.
Adıyaman Yunus Emre Mahallesi K2-B konteyner kentteki bir konteynerde elektrik aksamından çıktığı söylenen yangında engelli bir vatandaş hayatını kaybetti.
Diyarbakır-Elazığ Karayolunda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.