Rize'de toprak kayması: Bir ölü, 4 yaralı

Rize'nin Çayeli ilçesinin Eskipazar Mahallesi'nde 6 katlı bir apartmanın arka tarafında göçük meydana geldi.
Meydana gelen heyelanda bir kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Yağışın etkili olduğu ilçeye bağlı Eskipazar Mahallesi'nde 6 katlı bir apartmanın arka tarafında bulunan toprak kütlesi kaydı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine AFAD, polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Toprakla dolan apartmanın giriş katındaki Yakup Bayraktar hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarında yer alan "İran'ı vuran israil uçaklarının İncirlik Üssü'nden havalandığı" yönündeki iddiaların gerçekle ilgisi olmadığını ve tamamen hayal ürünü olduğunu açıkladı.
Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun teklifiyle, nüfusu 5 bin ve üzeri olan yerleşim yerlerinde belediye kurulmasının önü açıldı. Teklif ayrıca TSK, yükseköğretim ve kamu yönetimine ilişkin birçok alanda düzenleme içeriyor.
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, yılın dördüncü faiz kararını bugün açıklayacak.
Çanakkale açıklarında 11'i çocuk 37 düzensiz göçmen ile 2 insan kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.