Ordu’da trafiği tehlikeye atan sürücüye 14 bin lira ceza uygulandı
Ordu Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine başlattığı çalışma sonucunda trafikte tehlikeli hareketlerde bulunan sürücüyü tespit etti.
Emniyetten yapılan açıklamaya göre, ekiplerce yürütülen incelemede görüntülerdeki aracın Sahil Caddesi’nde Liman Kavşağı ile Demas Kavşağı arasında seyir hâlindeyken zikzak yaparak trafik güvenliğini tehlikeye attığı belirlendi.
Araç üzerinde yapılan kontrollerde plakasında oynama yapıldığı tespit edildi ve aracın gerçek plakasıyla sürücüsü kısa sürede ortaya çıkarıldı.
Sürücüye, tehlikeli şerit değiştirme, karayolunda saygısız araç kullanma ve plaka üzerinde değişiklik yapma gerekçeleriyle 14 bin 69 lira idari para cezası uygulandı.
Sürücü hakkında ayrıca “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan adli işlem başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında 15 arama kaydı ve 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı düzenledikleri operasyonla saklandığı yerden yakaladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin bazı bölgeleri için kuvvetli yağış, kuvvetli kar ve fırtına uyarısında bulundu.
Kütahya'da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, 4 kişi yaralandı.