Okulda zehirlenme vakası: 13 öğrenci tedavi altına alındı
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Kırkkoyun ilk ve orta okulunda eğitim gören öğrenciler, iddialara göre içtikleri meyve suyundan zehirlenmeleri sonucu 13 öğrenci ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Olay, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Kırkkoyun Mahallesindeki okulda yaşandı.
İddialara göre, Kırkkoyun ilk ve ortaokulunda eğitim gören öğrencilerden bir kısmı içtikleri meyve suyundan rahatsızlandı.
Kötü kokunun fark edildiği meyve suyundan zehirlenme şüphesiyle haber verilmesi üzerine okula çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
Okulda zehirlenme şüphesi olan 13 öğrenci Diyarbakır Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine sevk edildi.
Okulda eğitime ara verilerek diğer öğrencilerde servis araçlarıyla evlerine gönderildiği öğrenildi.
Hastaneye kaldırılan çocukların tedavileri devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt’te öğrencilerin sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimini sağlamak amacıyla okul kantinlerine yönelik denetimler aralıksız sürdürülüyor.
Benzinin litre fiyatında yaklaşık yüzde 3,85 oranında indirim uygulanacak.
Kayseri’nin Develi ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de fırtına beklendiği uyarısı yaptı.