Muğla'da durdurulan araçta 2 kilogram kokain ele geçirildi
Muğla'nın Milas ilçesinde uyuşturucu madde satışına yönelik çalışmada 2 kilo 14 gram kokain ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği değerlendirilen şüphelinin aracında arama yapıldı.
Aramada 2 kilo 14 gram kokain ele geçirilirken, şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi kapsamında adli işlem başlatıldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İletişim Başkanlığı, "israil Başbakanlık Ofisinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan, tarihî gerçeklerden ve siyasi ciddiyetten yoksun hadsiz hezeyanları; savaş suçları ve insanlığa karşı suçların hesabını vermekten kaçan bir yönetimin içine düştüğü acziyetin bir başka göstergesidir." açıklamasını yaptı.
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 8 işçi yaralandı.
Kocaeli'de 9 yıldır firari olarak aranan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.