Mersin'de uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı
Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli yakalanarak tutuklandı. Operasyonda bin 500 kök kenevir bitkisine el konuldu.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde üretimi ve satıcılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.
Gerçekleştirilen operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Operasyonda yapılan aramalarda bin 500 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir bitkilerine ekipler tarafından el konuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya’da günde ortalama 11 Müslüman karşıtı vaka kaydedildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe–İstanbul Havalimanı–Halkalı Metro Hattı'nın 22 Haziran'da 53 bin 396 yolcuya hizmet verdiğini bildirdi.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Niyazi Mısri Rezerv Alanı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Bingöl Sivil Gazze İnisiyatifi, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve bölgeye destek ulaştırmak amacıyla geniş kapsamlı bir "Filistin Konvoyu" hazırlığı içinde olduklarını duyurdu.