Mardin’de üç ayrı kaza: 2’si ağır 3 yaralı

Mardin’in Artuklu, Nusaybin ve Derik ilçelerinde meydana gelen üç ayrı kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.
İlk kaza, Artuklu ilçesine bağlı Türkmen Deresi’nde meydana geldi.
Seyir halindeki 27 AAG 618 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazada bir kişi yaralandı.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bir diğer kaza ise saat 23.00 sıralarında Nusaybin uluslararası İpekyolu üzerindeki Barış Petrol mevkisinde meydana geldi.
Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FGR 711 plakalı motosiklet, park halindeki yabancı plakalı tıra arkadan çarptı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Çarpmanın etkisiyle motosikletteki 2 kişi ağır yaralandı.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili trafik ekipleri soruşturma başlattı.
Derik-Viranşehir Karayolu Köseveli mevkiinde ise floril yüklü bir tırda yangın çıktı.
Haber verilmesi üzerine olay itfaiye ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü.
Yangında herhangi bir yaralanma olmazken oayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul Saraçhane Meydanı’nda 1 Temmuz’da düzenlenen CHP mitingi sırasında çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan kişilerden 13’ü tutuklandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'nin ilk İklim Kanunu hakkında sıkça sorulan soruları yanıtlayarak kamuoyunu bilgilendirdi.
İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), son günlerde sosyal medyada yayılan ve İzmir, Manisa ile Hatay’daki orman yangınlarının PKK ile bağlantılı bir grup tarafından üstlenildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde etkili olması beklenen sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle 18 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulundu.