Malatya'da zincirleme kaza: 2'si ağır 4 yaralı
Akçadağ ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Kaza, Akçadağ İlçesi Kozluca Mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametine seyir halinde olan F.A. (40) idaresindeki 21 AGN 229 plakalı araç U dönüşü yaptığı esnada, aynı istikametten gelen U.B. (35) idaresindeki 46 EM 283 plakalı araç ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği 46 EM 283 plakalı araç, yolun sağında bulunan 44 B 577 plakalı traktöre ve yaya olarak bulunan A.Ç. (59) ve N.P. (57) isimli şahıslara çarptı.
Kazada, sürücü U.B. ve oğlu H.B. (8) hafif yaralanırken, yayalar N.P. ve A.Ç. ise ağır yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kahramanmaraş'ta 1-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 5 ayrı uyuşturucu operasyonunda 6 bin 191 sentetik ecza hapı ele geçirildi, 8 şüpheli tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 25 yıllık mücadelenin ardından sağlam bir zemine kavuştuğunu belirterek, 86 milyonun ortak geleceğine set çekilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.
Konya Valisi İbrahim Akın başkanlığındaki toplantıda, 2026-2027 eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.
Diyarbakır’ın kanaat önderlerinden Molla Mustafa Durgun, vefatının 3’üncü sene-i devriyesinde sevenleri ve öğrencileri tarafından mezarı başında anıldı.