Malatya'da çeşitli ihlallerde bulunan 54 araca para cezası kesildi
Malatya'nın 13 ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Huzurlu Sokaklar Uygulaması"nda, aranan bir şahıs yakalanırken, 14 yoklama kaçağı hakkında tutanak düzenlendi.
Malatya'da kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının korunması amacıyla 10 Haziran'da geniş kapsamlı "Huzurlu Sokaklar Uygulaması" gerçekleştirildi.
İl genelindeki 13 ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen uygulamaya 95 ekip ve 371 personel katıldı. Yapılan denetimlerde çok sayıda kişi sorgulandı, çok sayıda araç ve umuma açık alan kontrol edildi.
Uygulama kapsamında 3 bin 974 şahıs ile bin 163 araç sorgulanırken, 38 umuma açık iş yeri ile 23 park ve bahçe de kontrol edildi.
Denetimlerde yapılan incelemeler sonucunda aranan bir şahıs yakalanırken, 14 yoklama kaçağı hakkında tutanak düzenlendi.
Uygulamalar sırasında bir şüpheli şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet (SKM) kapsamında idari işlem uygulanırken, trafik yönünden yapılan kontrollerde çeşitli ihlaller tespit edilen 54 araca idari para cezası kesildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Van Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri ile jandarma denetiminde, yasa dışı av yapan şahsa 51 bin TL ceza uygulandı.
Tekirdağ merkezli 2 ilde düzenlenen bahis operasyonunda gözaltına alınan 36 şüpheliden 32'si tutuklandı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 22 il için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.
Kırıkkale'de hakkında "birden fazla kişi tarafından birlikte yağma" suçundan 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan yabancı uyruklu hükümlü yakalandı.