Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: İlçemizin ulaşım alt yapısını güçlendiriyoruz

Yapılan asfaltlama çalışmalarının özellikle yoğun trafik yükü taşıyan arterlerde büyük önem taşıdığını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, amaçlarının vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte ilçe genelinde ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Gedik Mahallesinde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yetkililerden bilgi aldı.
Yapılan asfaltlama çalışmalarının özellikle yoğun trafik yükü taşıyan arterlerde büyük önem taşıdığını belirten Geçit "Amacımız, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlamaktır. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizin her köşesinde altyapı ve üstyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Araç ve yaya trafiğinin fazla olduğu Gedik Mahallemizde alt yapısı tamamlanan yollarımızı sıcak asfalt uygulaması ile daha nitelikli hale getiriyoruz. İlçemizin her köşesine hizmet taşıyan ekiplerimizin ellerine ve emeklerine sağlık. Mahallemize bu güzel yollarımız hayırlı olsun." dedi.
Geçit, kenti iki yıl içerisinde ayağa kaldırmak için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini sözlerine eklerken, dönüşümün tek bir alanla sınırlandırmadıklarını, her alanda değişime odaklandıklarını efade etti.
İnceleme sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Geçit, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların artarak süreceğini ifade etti. Gedik Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşar ise, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip, Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, Mardin Ovası’nda hasatların devam etmesiyle anız yakılmasına yönelik konuşarak, ciddi sonuçlar doğuracağını belirtti.
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bin 220 adet kök keneviri ele geçirildi, 300 kilogram esrar üretimine elverişli kök kenevir bitkisi imha edildi.
İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda, kentteki bazı metro ve füniküler istasyonları bugün saat 15.00'ten itibaren geçici olarak hizmet dışı kalacak.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan suçlulara yönelik yürütülen uluslararası operasyonlarda 7 zanlının daha Türkiye'ye iade edildiğini duyurdu.