Malatya’da 15 metrelik su kuyusuna düşen köpek kurtarıldı
Merkez Battalgazi ilçesinde 15 metre derinlikteki kuyuya düşerek yaralanan köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Merkez Battalgazi ilçesinde 15 metre derinlikteki kuyuya düşerek yaralanan köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay saat 15.00 sıralarında, Battalgazi ilçesi Beydağı Mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Kızılmağara mevkiinde bulunan su kuyusuna bir köpeğin düştüğünü gören çevredekiler, itfaiyeye haber verdi.
Olay yerine gelen ekipler, adeta zamanla yarışarak köpeği kuyunun içerisinden çıkardı.
Düşme sonucu yaralanan ve açlıktan bitap düştüğü belirlenen köpeğin, ekipler tarafından yiyecek verilerek tedavisi yapılırken, kuyunun kapatılması için de çalışma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu (DASKEF) Başkanı Kenan Çetin, kış aylarının çetin şartlarında trafik kazalarını önlemek amacıyla sürücülere önemli uyarılarda bulundu.
Babasından edindiği bakırcılık mesleğini 60 yıldır aralıksız sürdüren Nihat Özcan, uzun yıllarını bu mesleğe adamasıyla usta olduğunu ve bu yolda oğlunu ve torununu çırak olarak yetiştirdiğini aktardı.
Gaziantep'in Nizip ilçesinde Motosikletli Yunus Timleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ruhsatsız silah ele geçirildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde çok sayıda elektronik eşya ele geçirildi.