Kurtalan-Batman karayolunda otomobil tarlaya uçtu: 1 yaralı

Siirt’in Kurtalan ilçesi ile Batman arasında bulunan Çalıdüzü köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki tarlaya savruldu.
Kazada sürücü yaralandı, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, 37 yaşındaki D.E. yönetimindeki otomobil, Kurtalan-Batman karayolunda seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki tarlaya yuvarlandı.
Araçta sıkışan sürücü itfaiye tarafından kurtarıldı
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri, jandarma ve Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.
Kazanın etkisiyle araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü D.E., ambulansla Kurtalan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sürücünün sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.
Kazanın meydana geldiği bölgede bir süre trafik kontrollü olarak sağlanırken, jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.
Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayına ilişkin toplam 1 milyar 401 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinin hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde otomobilin yolun karşısına geçmek isteyen şahsa çarpma anı çevredeki güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi.
Antalya'da Yerel mahkeme 'bir yıldan az evliliğe süresiz nafaka Anayasa'ya aykırıdır diyerek ilgili maddenin iptal edilmesini talep etti.
Dicle Elektrik, Tarım ve Orman Bakanlığının kuraklık tedbirlerine rağmen yapılan bilinçsiz tarımsal sulamanın enerji şebekesi üzerinde ağır bir yük oluşturduğunu açıkladı. Yetkililer, mısır gibi yüksek su tüketen ürünlerin ekiminin bölgede sürdürülebilir enerji ve su kaynakları açısından ciddi riskler taşıdığını vurguladı.