Klima patladı: 4 yaralı

Diyarbakır Memursen TOKİ'de bir dairede klimanın patlaması sonucu çıkan yangında 4 kişi yaralandı.
Yangın, merkez Kayapınar ilçesi Memursen TOKİ'de saat 11.00 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Memursen TOKİ Konutları DG-26 ABlok 3'üncü kattaki bir dairede henüz bilinmeyen bir nedenle klima patladı.
Klimanın patlamasıyla tutuşan perdeler yangını büyümesine neden oldu.
Kısa sürede daireyi saran alevler, diğer dairelere de sıçrarken çıkan yangında 4 kişi yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Sağlık ekipleri, yangında yaralanan 3 kişiyi ayakta tedavi ederken bir kişi kontrol amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Av Komisyonu’nun 2025-2026 av sezonuna ilişkin kararları Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
İstanbul Başakşehir’de inşaat alanında kurulan bir vinç, yokuş aşağıya kayarak park halindeki 23 araca zarar verdi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye’nin farklı bölgelerinde devam eden orman yangınlarının sona ermesi için Şırnak’ta cemaatle birlikte dua etti.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde dere kenarında çıkan ot yangını, rüzgarın etkisiyle büyüyerek çevredeki ceviz bahçelerine ve ormanlık alana yayıldı.