Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu: Cep telefonu ele geçirildi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il merkezi ve Tosya ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezi ve Tosya’da kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.
İl merkezinde bir iş yerinde yapılan aramalarda 535 paket (10 bin 700 adet) doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Tosya ilçesinde bir iş yerinde gerçekleştirilen aramalarda ise 13 adet gümrük kaçağı cep telefonu bulundu.
Olaylarla ilgili 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da sulama kanalına giren bir çocuk akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Çocuğu kurtarmak isteyen bir vatandaşın da akıntıya kapıldığı olayda, çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi olası bir faciayı önledi.
Battalgazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Eskimalatya Muhtarlar Derneği ile Eskimalatya ve Malatya Gençleri Grubu tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Aşure Etkinliği'nde yaklaşık 4 bin kişiye aşure ikram edildi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımını rahatlatmak amacıyla yeni bağlantı yollarını hizmete açmaya devam ediyor.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), NATO Zirvesi nedeniyle Ankara’da binaların ve gecekonduların önüne liderlerin görmemesi için set çekildiği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.