İzmir Körfezi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem
İzmir Körfezi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İzmir Körfezi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kandilli Rasathanesi, depremin yerin 13,4 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi.
Sarsıntının İzmir ve Körfez çevresindeki bazı ilçelerde hissedildiği belirtildi.
İlk bilgilere göre sarsıntının ardından can veya mal kaybına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde aralarında bir çocuğun da bulunduğu 30 düzensiz göçmen yakalandı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tekirdağ'ın 2025'te 13,2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirerek Türkiye'nin en fazla ihracat yapan 5'inci ili olduğunu bildirdi.
Adıyaman'ın Besni ilçesi Yoldüzü köyü yakınlarında otomobil, tır'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, tır'ın dorsesinin altına girerken sürücü araçta sıkıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile tır şoförü yaralandı.