İZBAN’da 1 Temmuz itibarıyla yeni dönem başlayacak
İZBAN’da yaz aylarında enerji tasarrufu sağlamak ve vagon içi sıcaklığını korumak amacıyla kapılar yeniden yolcuların kontrolüne bırakılacak.
İZBAN'da (İzmir Banliyö Sistemi A.Ş.), 1 Temmuz itibarıyla yeni uygulama hayata geçirilecek.
Yaz aylarında enerji tasarrufu sağlanması ve vagon içindeki sıcaklığın korunması amacıyla tren kapıları yeniden yolcuların kontrolünde olacak.
Yeni uygulamayla birlikte yolcular, istasyonlarda kapıları buton sistemiyle açabilecek.
Uygulamanın, özellikle sıcak havalarda klima kullanım verimliliğinin artırılması ve enerji kaybının azaltılması amacıyla devreye alınacağı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz'ı ziyaret ederek, dünyanın ilk eş zamanlı sekizli çapraz karaciğer nakli operasyonuna imza atan ekibi tebrik etti.
Şanlıurfa Mustazaflar Cemiyeti, Muharrem ayı münasebetiyle "Çağımızın Kerbelası Gazze" temalı bir program gerçekleştirecek. Programda, Kerbela hadisesinin günümüze bakan yönleri ile Gazze'de yaşanan gelişmeler ele alınacak.
Siirt’in Kurtalan ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, hac ibadetini yerine getirip kutsal topraklarda yürüttüğü fetva ve irşat hizmetlerini tamamlayarak görevine yeniden başladı.