İstanbul'da iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

İstanbul'un Pendik ilçesinde iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş sabah saatlerinde çöp konteynerine çöp attığı sırada parçalara ayrılmış ceset olduğunu gördü.
Durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak geniş çaplı bir inceleme başlattı.
Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış cesedin iki farklı konteynerde bulunduğu tespit edildi.
Cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Ceset parçaları, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polisin olaya ilişkin çalışması sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarındaki bir teknede 38'i çocuk 93 düzensiz göçmen ile organizatör oldukları belirlenen 3 şüpheli yakalandı.
Kocaeli'nin Başiskele ilçesi merkezli 3,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Siirt’te çocuklara yönelik yangın güvenliği bilincini artırmak amacıyla, örnek bir etkinlik düzenlendi.
Siirt Belediyesi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte şehir genelinde temizlik çalışmalarını hızlandırdı.