İstanbul'da 175 kilogram kokain ele geçirildi: 3 gözaltı
İstanbul'da düzenlenen bir operasyonda, Beylikdüzü’ndeki Ambarlı Limanı'nda bulunan bir konteynerde 175 kilo 120 gram kokain ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu üretimi ve satışının engellenmesine yönelik sürdürdükleri çalışmalar kapsamında, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle Beylikdüzü’ndeki Ambarlı Limanı'ndaki bir konteynerde uyuşturucu madde olduğunu tespit etti.
Ekipler, belirtilen adreste operasyon yaparak 3 şüpheliyi yakaladı ve konteynerdeki 175 kilo 120 gram kokaini kokaini ele geçirdi.
Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
2026 yılında kutsal topraklara gidecek hacı adayları için ek kayıt dönemi başladı. Kayıtlar, e-Devlet üzerinden 27 Kasım–5 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Gaziantep'te suçla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki firari hükümlü düzenlenen operasyonlarla yakalandı.
Mersin Anamur İlçe Müftülüğüne bağlı Değirmencikburnu 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla özel bir eğitim programı düzenlendi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Alman mevkidaşı Johann Wadephul’un daveti üzerine yarın Berlin’e gidiyor. Ziyarette iki ülke ilişkileri, ekonomik iş birliği ve Türkiye toplumu gündemde olacak.