İstanbul Silivri'de yerleşim yerlerine yakın alanda çıkan yangına müdahale sürüyor
İstanbul'un Silivri ilçesinde yerleşim alanlarının yakınındaki kırsal bölgede çıkan yangını kontrol altına almak için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.
Yangın, Yeni Mahalle Mehmet Silivrili Caddesi üzerindeki tarım arazileri ve otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı.
Haber verilmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, söndürme çalışmalarına destek amacıyla çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan alevlerin yerleşim yerlerine ulaşmaması için ekiplerin müdahalesi sürüyor. (İLKHA)
İstanbul Silivri'de yerleşim yerlerine yakın alanda çıkan yangına müdahale sürüyor#İstanbul #Silivri #Yangın pic.twitter.com/GExI4ZT5is
— İLKHA Video (@ilkhavideo) 28 Haziran 2026
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 900 gram skunk, 2 bin 325 sentetik ecza hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirilirken, 1 şüpheli tutuklandı.
Yalova merkezli Bursa, Kocaeli ve Aksaray'da düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda 28 şüpheli tutuklandı.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobilde bulunan aynı aileden biri bebek 5 kişi yaralandı.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan "trafik radar sistemlerinin özelleştirileceği ve özel şirketlerin sürücülere ceza keseceği" yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.