İstanbul Pendik'te 336 kilogram skunk ele geçirildi
İstanbul'un Pendik ilçesinde şüpheli bir araca yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda 336 kilo 550 gram skunk bulundu. Operasyonda bir şüpheli yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Pendik'te şüpheli bir araca yönelik narkotik operasyonu gerçekleştirdi.
Operasyonda araçta yapılan incelemede 336 kilo 550 gram skunk ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünün konuya ilişkin açıklamasında, gençleri ve geleceği uyuşturucudan korumaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ve operasyonların artarak devam edeceği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR, üzerine kayıtlı konut bulunmayan vatandaşların mesken edinimlerinde tapu harcından muaf tutulması için hazırladığı kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların temel gıda ürünlerine daha ekonomik koşullarda ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirdiği et satış noktalarında uygulanacak fiyatları açıkladı.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Dicle Üniversitesi'nde gerçekleştirilen DHBT sınavında trafik yoğunluğu ve yol çalışmaları nedeniyle bazı öğrencilerin mağduriyet yaşadığını belirterek telafi sınavı yapılmasını istedi.
Ülkenin batı kesimlerinde etkili olması beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak nedeniyle halkın tedbirli olması istendi.