İSEDAK Milli Koordinasyon Komitesi Toplantısı gerçekleştirildi
İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Milli Koordinasyon Komitesi'nin 8'inci toplantısı gerçekleştirildi.
Ticaret Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'in başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı belirtildi.
Toplantıda, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın da yer aldığı aktarıldı.
Gürcan tarafından, İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeler arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Toplantıda ayrıca Tercihli Ticaret Anlaşması kapsamında kaydedilen gelişmeler, Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Serbest Ticaret Anlaşması müzakerelerinde gelinen aşama ile helal ürünlerin belgelendirilmesi ve akreditasyonu alanındaki ilerlemeler aktarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının bulunduğu helikopterin düşmesi olayına ilişkin gözaltına alınan 38 şüpheliden 36'sı tutuklandı.
Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) 8 seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan lastik bottaki 46 düzensiz göçmen yakalandı.