İnşaat malzemelerinin satıldığı bayide çıkan yangın kontrol altına alındı

Merkez Yeşilyurt ilçesinde inşaat malzemelerinin satıldığı bir bayide çıkan yangın, güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Malatya-Ankara Yolu üzerinde bulunan inşaat malzemelerinin satıldığı bir bayii'de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Sık sık patlamaların yaşandığı yangın, giderek büyüdü.
Haber verilmesi üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı 12 araç 50 personel, Orman İtfaiye 1 araç 4 personel, Ana Jet Üssü İtfaiye 1 araç 4 personel, Büyükşehir Belediyesi Su Tankerleri, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi su tankerleri ile TOMA araçları olmak üzere toplamda 24 araç sevk edilerek, yangına müdahale edildi.
Polis ekipleri, olay yerinde güvenli şeridi çekerek, sık sık patlamaların yaşandığı bölgeden vatandaşları uzaklaştırdı.
Ekiplerin uzun uğraşı sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, soğutma çalışmaları sürüyor.
Ölen veya yaralanın olmadığı yangında, büyük çapta maddi hasar oluştu.
Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
İncelemenin ardından kısa bir açıklama yapan Er, "İnşaat Malzemeleri Satış Bayii'nde çıkan yangına, 15.53'te alınan ihbarın hemen ardından ekiplerimiz 15.57'de olay yerine ulaşarak anında müdahaleye başlamıştır. Yangına, Malatya Büyükşehir İtfaiyesi koordinasyonunda; 12 itfaiye aracı, 50 personel, 1 Orman İtfaiye aracı ve 4 personel, 1 Ana Jet Üssü İtfaiye aracı ve 4 personel ile Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerine ait su tankerleri'nin yanı sıra Emniyet TOMA araçlarıyla toplam 24 araçlık güçlü bir müdahale gerçekleştirilmiş, yangın tamamen kontrol altına alınmıştır. Yangın esnasında zarar gören işletme sahibine çok geçmiş olsun diyorum." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Elazığ'ın Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde, bilinmeyen bir nedenle arazide yangın çıktı. Yangın, yol kenarındaki bir araca sıçrama riski taşırken, duyarlı gençler hızla duruma müdahale etti.
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Otosansit kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 8 kişi yaralandı.
Batman'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 3 yılda yapılan operasyonlarda, hem yakalanan madde miktarı hem de gözaltı ve tutuklama sayıları dikkat çekti.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, namaz kılarken bıçaklanan Ş. T. (63) hayatını kaybetti.