"Hayat Namazla Güzeldir" final programına Batman halkı davet edildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, 15 günlük eğitimlerini tamamlayan çocuklar ve ailelerini bir araya getirecek "Hayat Namazla Güzeldir" final programına tüm Batman halkını davet etti.
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da düzenlenecek "Hayat Namazla Güzeldir" final programıyla çocuklara ve gençlere yönelik namaz bilinci ve ibadet alışkanlığı çalışmalarını taçlandırmaya hazırlanıyor.
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, çocuklara ve gençlere namaz bilincini, sevgisini ve ibadet alışkanlığını kazandırmak amacıyla yürütülen farkındalık çalışmaları kapsamında Batman'da büyük bir buluşma gerçekleştirileceği belirtildi.
Vakıf tarafından geleneksel olarak organize edilen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinlikler dizisinin, bu yıl Batman'da düzenlenecek final programıyla tamamlanacağı ifade edilen açıklamada, programın görkemli bir buluşma şeklinde gerçekleştirileceği kaydedildi.
Toplumda ibadet şuurunun yaygınlaştırılması ve geleceğin teminatı olan çocukların manevi değerlerle yetişmesine katkı sunulmasının amaçlandığı etkinlikte, 15 gün boyunca eğitimlerini başarıyla tamamlayan minikler ve ailelerinin bir araya geleceği bildirildi.
Birlik, beraberlik ve manevi coşkunun bir arada yaşanacağı "Hayat Namazla Güzeldir Batman Final Programı", 27 Eylül Pazar günü saat 15.00'te Şerzan Kurt Parkı'nda gerçekleştirilecek.
Programa tüm Batman halkı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları davet edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, bir adreste yapılan aramada 40 kilo 500 gram esrar ile 65 kök kenevir bulundu. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı.
Battalgazi Belediyesi, Kamıştaş Mahallesi'nde 2 bin 500 metrekare kilit taşı ve bin metrekare bordür çalışmasını tamamladı.
Mersin'de jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 bin 172 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.