Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem
Hatay'ın Hassa ilçesinde sabaha karşı 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre ilçelerde de hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, saat 04.15'te merkez üssü Hassa ilçesi olan 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Depremin yerin 7,41 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.
Kısa süreli paniğe neden olan deprem, Hassa'nın yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi.
İlk belirlemelere göre deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı ya da maddi hasar yaşanmadı.
#DEPREM
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) December 17, 2025
Büyüklük:4.0 (Mw)
Yer:Hassa (Hatay)
Tarih:2025-12-17
Saat:04:15:09 TSİ
Enlem:36.67056 N
Boylam:36.42028 E
Derinlik:7.41 km
Detay:https://t.co/NpgP60NdwQ@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 160 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 90'ının tutuklandığını açıkladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yağış beklenmediğini, iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma, don ve sis görülebileceğini bildirdi.
Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefleyen Yüzyılın Konut Projesi'nde e-Devlet başvuruları yarın sona eriyor, banka başvuruları ise 19 Aralık'ta tamamlanacak.
Bitlis'te etkili olan kar yağışı nedeniyle Merkez ve Güroymak ilçelerinde köy okulları ile taşımalı eğitim bir gün süreyle ertelendi. Bugün hava soğuk ve bulutlu geçecek.