Hakkari’de valiz astarına gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi
Hakkari’de Esendere Gümrük Kapısı’nda yapılan kontrollerde, valiz astarına gizlenen havluya emdirilmiş halde brüt 983 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Esendere Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen kontrollerde, Türkiye’ye giriş yapan İran uyruklu bir şüphelinin valizinde arama yapıldı.
Aramada, valiz astarına gizlenmiş havluya emdirilmiş vaziyette, metamfetamin olduğu değerlendirilen brüt 983 gram uyuşturucu madde bulundu.
Ele geçirilen uyuşturucu maddenin piyasa değerinin 3 milyon 686 bin 250 TL olduğu belirtildi.
Olayla ilgili şüpheli gözaltına alınırken, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 3 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan ve 20 suç kaydı olduğu belirtilen şahıs saklandığı evin çatı arasında yakalandı.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Öğrenci Toplulukları tarafından, Gazze’de şehit olan çocukları anmak ve yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla “Bir Anda… Gazze’de Son Teneffüs” adlı tiyatral gösteri düzenlendi.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Öğrenci Toplulukları tarafından, Gazze’de şehit olan çocukları anmak ve yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla “Bir Anda… Gazze’de Son Teneffüs” adlı tiyatral gösteri düzenlendi.
Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında 2 işçi hayatını kaybetti, 5 işçi yaralandı.