Güney Marmara'da bazı feribot seferleri yapılamıyor

Çanakkale Boğazı ile Adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferlerin iptal edildiği bildirildi.
Kabatepe ve Gökçeada'ya bugün planlanan tarifeli feribot seferlerinden bazıları olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi.
"Kabatepe-Gökçeada hattında, Gökçeada'dan saat 07.00 / 13.00 / 17.00
Kabatepe'den saat 09.00 / 15.00 / 19.00 seferleri olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edilmiştir.
Kabatepe-Gökçeada hattında, Gökçeada'dan saat 14.00 / 18.00 Kabatepe'den saat 12.00 / 16.00 / 20.00 seferleri yapılacaktır.
Güney Marmara Adalar hattında, Ekinlik'ten saat 06.20 kalkışlı seferimiz iptal edilmiştir.
Boğaz hatlarında seferlerimiz an itibariyle, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatları tarifeye uygun, Lapseki-Gelibolu hattı saat başı olarak devam etmektedir." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik geniş çaplı denetim gerçekleştirdi.
Siirt’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede uzun süre trafik yoğunluğu yaşandı.
Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun bazı bölgelerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Ege'de kuvvetli rüzgâr ve batı kesimlerde toz taşınımı yaşanabilir, sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
Van ilinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine inci kefallerinin götürüleceği bilgisini alan Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada 2 ton balık ele geçirdi.