Giresun'da selde kaybolan kişinin cesedi Trabzon'da bulundu
Trabzon'da dün denizde bulunan cesedin, Giresun'da selde kaybolan M.A'ya ait olduğu belirlendi.
Giresun'da 13 Ağustos'ta meydana gelen selde kaybolan M.A'nın (45) cesedi, Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulundu.
Giresun Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, aşırı yağışların ardından Keşap ilçesi Karadere Köyü civarında içerisinde 3 kişinin bulunduğu araç, Karabulduk Deresi'nde sel sularına kapıldı. Araçta bulunan kişilerden biri kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.
Kayıp 2 kişinin bulunması için bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalar kapsamında 18 Ağustos'ta saat 09.30'da kayıp kişilerden M.A.H'nin (16) cansız bedenine ulaşıldı.
Arama faaliyetleri sürerken 19 Ağustos'ta Trabzon'un Ortahisar ilçesinde denizde bir ceset bulundu. Cesedin diğer kayıp kişi M.A'ya (45) ait olabileceği değerlendirilerek kesin kimlik tespiti için adli tıp süreci başlatıldı.
Adli Tıp Kurumundan 20 Ağustos'ta gelen raporla denizde bulunan cesedin M.A'ya (45) ait olduğu kesinleşti.
Bunun üzerine kayıp M.A'yı bulmaya yönelik arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.
Giresun Valiliği, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kırıkkale'de haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi, polis ekiplerince yakalandı
Antalya'da tramvayda cüzdan hırsızlığı yapan yabancı uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.
Afyonkarahisar'da kara yoluna dökülen boyalar nedeniyle çevre kirliliğine neden olduğu belirlenen iki firmaya toplam 20 milyon 980 bin 602 lira idari yaptırım uygulandı.