Giresun Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı
Giresun Valiliği, kent çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son değerlendirmelere göre, Giresun çevrelerinde beklenen yağışların kuvvetli (25-60 kilogram/metrekare) olmasının öngörüldüğü belirtildi.
Açıklamada, kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel ve su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekildi.
Vatandaşların söz konusu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Meteorolojik uyarının 28 Ağustos saat 23.00'te başlayıp 30 Ağustos saat 20.00'de sona ermesinin beklendiği kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli'de korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen araç sürücüsüne 100 bin lira cezai işlem uygulandı.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, yapılacak kapsamlı bir yasal düzenlemeyle belediye şirket işçilerine şartsız kadro verilmesi çağrısında bulundu.
Şanlıurfa'da yardım çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, ağustos ayı kapsamında yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye destek sağlıyor. Aileler, Umut Kervanı Sosyal Market'e gelerek ihtiyaç duydukları ürünleri kendileri seçiyor.