Gaziantep'te gerçekleştirilen denetimlerde aranan 23 kişi yakalandı

Gaziantep il merkezinde yapılan denetimlerde 10 bin 767 kişi sorgulanırken araması bulunan 23 kişi yakalandı. Ayrıca çevreye rahatsızlık veren araç sürücülerine ceza kesildi.
Araması bulunan şahıslar yakalanırken, yüzlerce sürücüye 3 milyon liradan fazla çeşitli cezai işlem uygulandı.
Denetimler hakkında Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgide "İlimiz merkezinde son bir hafta içerisinde parklarda yapılan denetimlerde 10 bin 767 şahıs sorgulanarak 23 aranan şahıs yakalanmış. 43 şahsa ise gürültü yaparak çevreye rahatsızlık vermekten idari yaptırım uygulanmıştır. Ayrıca 469 motosiklet ve araç sürücüsüne 3 milyon 390 bin 838 lira cezai işlem uygulanmıştır." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır’ın fethinin 1386’ncı yıldönümü münasebetiyle Davet ve Gençlik Hareketi ile Sahabe Der tarafından düzenlenen Diyarbakır'ın Fethi Programı büyük bir katılımla gerçekleşti.
Bursa'nın Karacabey ilçesinde, kamyonetin yol kenarındaki çekici ve buna bağlı römorka çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti.
Gaziantep'te hırsızlık suçundan araması bulun 2 kişi, yapılan çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
Malatya’da bir halk otobüsünde yolculuk yapan üç kadın arasında çıkan tartışma, indikleri durakta bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kadın birbirlerini yaraladı.