Elazığ’da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesi Yarımca Karagedik rampasında meydana gelen trafik kazasında bir tır ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kovancılar ilçesine bağlı Yarımca mevkiindeki Karagedik rampasında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir tır ile bir otomobil çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan tır, yol kenarındaki şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine Kovancılar Arama Kurtarma ekipleri ile çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, kazada 1 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
Yaralanan 2 kişi ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bölgede trafik akışında aksamalar yaşanırken, güvenlik güçleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bugün öğle saatlerinde Konya, Aksaray, Niğde, Afyonkarahisar, Denizli, Burdur, Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 70 ton esrar elde edilebilecek 3 milyon 476 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildiğini, 7 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
TBMM Adalet Komisyonunda, trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hâkimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) 4 üye atamasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.