Edirne ve Kırklareli'de 26 düzensiz göçmen yakalandı
Edirne ve Kırklareli'de güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği denetimlerde, yasa dışı yollarla Türkiye'ye girdiği belirlenen 26 düzensiz göçmen yakalandı.
Edirne'de kent genelinde yapılan kontroller sırasında 15 yabancı uyruklunun ülkeye yasa dışı yollarla giriş yaptığı tespit edildi.
Yakalanan göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.
Kırklareli'nde ise güvenlik güçlerince yakalanan 11 düzensiz göçmen, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara'da düzenlenen Türk Dünyası Diyalog Forumu kapsamında gerçekleştirilen yuvarlak masa toplantısında, Özbekistan'ın 2030 hedefleri, reform süreci, Türkiye ile stratejik ortaklığı ve Türk Devletleri Teşkilatı çerçevesindeki iş birliği imkânları ele alındı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni sosyal medya düzenlemesine ilişkin mesajında, 15 yaşını doldurmamış çocuklara sosyal medya hizmeti sunulamayacağını belirterek "Çocuğun üstün yararını gözeten yeni sosyal medya düzenlemesi ile çocuk dostu dijital ekosistem hedefimizde önemli bir adım attık." dedi.
İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde uyuşturucu satışının önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 13 kilo 950 gram metamfetamin ve 25 kilogram aseton bulundu.
Eskişehir'de ekim ayında uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 241 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 36 kişi tutuklandı. Çalışmalarda 9 kilogramdan fazla metamfetamin, 39 bin 636 sentetik ecza hapı ve 2 kilogramdan fazla kokain ele geçirildi.