Diyarbakır Dicle Üniversitesi fakültelerinde üç gün sürecek kermes başladı
Dicle Üniversitesi'nde, Yetimler Vakfı ve Bilge Gençlik Kulübü iş birliğiyle düzenlenen kermes, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara destek sağlamak amacıyla başlatıldı.
Dicle Üniversitesinde Yetimler Vakfı ve Bilge Gençlik Kulübü iş birliğiyle yetim, öksüz ve kimsesizler yararına kermes düzenlendi.
Üniversitenin farklı fakültelerinde üç gün sürecek olan kermes çalışması, öğrencilerin yoğun ilgisiyle başladı.
İhtiyaç sahibi yetim ve öksüz ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı ile birlikte kermes düzenlediklerini belirten Bilge Gençlik Kulübü Başkanı Yakup Tunç, üç gün sürecek kermesle ilgili açıklamalarda bulundu.
Kermesin ilk gününün İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirildiğini belirten Tunç, etkinliğin amacının yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamak olduğunu ifade etti.
Kermesin yarın Eğitim Fakültesi’nde, ertesi gün ise Fen ve Tıp Fakülteleri’nde gerçekleştirileceğini belirten Tunç, "Bugün Dicle Üniversitesinde Bilge Gençli Kulübü ve Yetimler Vakfı olarak kermes düzenliyoruz. Bu kermesimiz toplamda 3 gün sürecek. Bugün ilahiyat fakültesi, yarın eğitim fakültesinde, ertesi gün fen ve tıp fakültesinde kermesimiz olacak. Bu kermesimizi düzenlememizin amacı yetim ve ihtiyaç ailelerimize yardımcı olmak ve onların ihtiyaçlarını gidermektir." ifadelerini kullandı.
Kermese öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Tunç, "İlk gün olması hasebiyle birçok kardeşimiz geldi ve destek verdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak kermeslerimize de tüm kardeşlerimizi bekliyoruz. Gelip bu hayra ortak olsunlar." çağrısında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 26 Kasım’da Marmara Bölgesi’nde yapılması planlanan Ulusal Afet Tatbikatı'nın iptal edildiği iddialarını yalanladı.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Kasım ayının ‘Sahabe Ayı’ ilan edilmesi münasebetiyle, Şanlıurfa’da Mus’ab b. Umeyr (r.a) ve Nesibe Hatun (r.a)’un örnek hayatlarının anlatılacağı özel bir program düzenlenecek.
Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu ticaretine yönelik çalışmaları kapsamında yapılan adres aramalarında sentetik maddeler, esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.