Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlid Kandili paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifinin 1501'inci seneidevriyesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Mevlid Kandili dolayısıyla paylaşım yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Gönüllerimizin sultanı Resulullah Efendimizin dünyayı şereflendirişinin 1501'inci seneidevriyesinde Peygamber Efendimiz aleyhissalatüvesselamı kemalihürmetle yâd ediyorum. Leyle-i Mevlid'in ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum."(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların cuma gününden itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir şekilde azalması bekleniyor. Yağışlı hava hafta boyunca etkisini sürdürürken, cuma gününden itibaren daha geniş bir alana yayılacak.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Cizre-Ankara seferini yapan yolcu otobüsü ile benzin yüklü tankerin çarpışması sonucu 35 kişi yaralandı. Devrilen tankerden yola yakıt dökülürken ekipler bölgede güvenlik önlemi aldı.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), milletin feraseti ve devletin kararlı duruşu karşısında hiçbir kirli plan ve odağın amacına ulaşamayacağını belirtti.
Mevlid Kandili münasebetiyle park alanlarında mevlid programları düzenleyen Davet ve Gençlik Hareketi, Diyarbakır'ın 16 ayrı noktasında etkinlikler gerçekleştirdi.