Cizre’de terliğini almak isterken nehre düşen çocuk kayboldu
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Dicle Nehri’ne düşen terliğini almak isteyen 12 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak kayboldu.
Olay, akşam üzeri Dicle Nehri Kenarı Cizre Köprüsü bitişiğinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, iki arkadaşıyla birlikte Dicle Nehri kenarına giden 12 yaşındaki A.E., suya düşen terliğini almak isterken dengesini kaybederek nehre düştü.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye ve emniyet ekipleri, küçük çocuğu bulmak için nehirde yoğun arama çalışması başlattı. AFAD ve Cizre Belediyesi Dalgıç ile İtfaiye ekipleri, balık adamlarla su altında, botlarla su üstünde geniş çaplı arama yaptı.
Ekipler, Dicle Nehri’nin akıntılı ve yer yer girdaplı bölgelerinde çalışmalarını akşam karanlığına kadar sürdürdü ancak herhangi bir netice elde edilemedi ve arama çalışmalarına ara verildi.
Çalışmaların yarın sabah olayın yaşandığı yerde yeniden başlayacağı öğrenildi.
Olayla ilgili incelemeler devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silah bulundurduğu belirlenen bir kişiyi yakaladı.
Aksaray’da uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada, 5,5 milyon TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi.
Konya’nın Meram ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ), Filistin davasının okullarda daha iyi anlatılması adına gönüllü öğretmenlere yönelik "Kudüs ve Gazze Ekseninde Filistin ve Siyonizm Meselesi" başlığı altında bir dizi eğitim semineri veriyor. Öğretmenler, aldıkları eğitimlerin ardından Filistin davasını öğrencilerine daha doğru bir şekilde anlatma imkanı bulacak.