Çınar’daki silahlı saldırıya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Başalan (Sergelya) Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve Yasemin Budak’ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin kamera kayıtları ortaya çıktı.
Çınar’a yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan kırsal Başalan (Sergelya) Mahallesi’nde 28 Haziran günü akşam saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırıda Yasemin Budak hayatını kaybetti.
Olaya ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülere göre, gece saatlerinde siyah bir araç mahalleye giriş yapıyor. Araçtan inen silahlı bir şahıs, doğrudan Yasemin Budak'ın bulunduğu eve ateş açıyor. O sırada evin bahçesinde bulunan Yasemin Budak, kurşunların hedefi oluyor ve hayatını kaybediyor.
Saldırının hemen ardından, Yasemin Budak’ın yakınları evden çıkarak saldırganların bulunduğu aracı kovalamaya başlıyor.
Yaşanan olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa'nın İznik ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.
Malatya'nın merkez Battalgazi ilçesinde kamyon ile motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışımlarının ardından tahrip olan 2 bin 500 metrelik yolu, 2 kat sathi kaplama yaptı.
Gaziantep Şahinbey zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde iki pide fırına kapatma cezası verildi.