Çeşitli suçlardan hapis cezaları bulunan 3 şahıs yakalandı

Diyarbakır'da hırsızlık, uyuşturucu, yaralama ve mala zarar verme gibi farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahıslar gerçekleştirilen operasyonlarda yakalandı.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, nitelikli suçlar kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Yürütülen çalışmalar kapsamında "Adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, hükümlü veya tutuklunun kaçması ve basit yaralama" suçlarından 15 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B., "Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma" suçundan 10 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.B. ile "Kasten Öldürme" suçundan 11 mayıs 2014 tarihinden itibaren, "Kasten yaralama, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan ve mala zarar verme" suçlarından aranan B.Ç. isimli şahıslar Bismil, Silvan ve Dicle ilçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde yakalandı.
Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman merkez Pazaryeri Mahallesi’nde kına malzemeleri satılan bir iş yerinde meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında iş yeri tamamen yanarken, 3 katlı binadaki iki daire kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Antalya'da Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonunda gözaltına alınan 34 kişiden adliyeye sevk edilen 6 kişi tutuklandı.
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulabilmesi amacıyla, kapsamlı bir durum değerlendirme toplantısı düzenlendi.