Bingöl’de araç uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Bingöl’ün Genç ilçesi istikametinde seyir halinde olan bir araç, Balgoze Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.
Olay, sabah saatlerinde Genç ilçesi istikametine ilerleyen bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Balgoze köyü mevkiinde kontrolden çıkan araç, metrelerce yükseklikten uçuruma yuvarlandı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini sağlıklı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için kurban satış ve kesim alanlarını belirledi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Emine Çavuş’un, okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için destek çağrısına Umut Kervanı duyarsız kalmadı.
Kocaeli Valiliği yaptığı basın açıklamasında kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde değeri yaklaşık 11 milyon TL olan sahte madeni yağ ele geçirdiğini duyurdu.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi’nde, Girit Adası açıklarında 5,0 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.