Bingöl’de 480 kök kenevir ele geçirildi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Genç ilçesinde yasa dışı kenevir ekimiyle ilgili gerçekleştirdiği operasyonda, 480 adet bardak içerisinde filizlenmiş kenevir bitkisi ele geçirdi.
Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli işlemlere başlandığı bildirildi.
Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca; Genç ilçesi, Doğanca Köyü kırsalında 21 Nisan 2025 günü uyuşturucu madde imal/ticaretinin ve yasa dışı ekimin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 480 adet bardak içerisinde filizlenmiş Kenevir Bitkisi ele geçirilmiş olup, Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Edirne'nin Keşan ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil bariyerlere çarpıp takla attı, 3 kişi yaralandı.
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, dut yemek isterken dengesini kaybederek demir korkuluğun üzerine düşerek yaralanan 8 yaşındaki H.P., itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Düzce Üniversitesinde, Söz ve Kalem Gençlik Topluluğu öncülüğünde birçok öğrenci topluluğu, STK'lar ve Rektörün katılımı ile Gazze'ye destek ve siyonist zulme karşı sessizliğe tepki amacıyla yürüyüş yapılıp, basın açıklaması gerçekleştirildi.